Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl63g225kcal1.2g1.7g23.7g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 63g24kcal2.1g1.7g0.9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.7g2.1kcal0.2g0.1g0.1g3.7g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g713kcal16.4g11.6g66.6g7.6g
Valittu annoskoko173g356kcal8.2g5.8g33.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna86g178kcal4.1g2.9g16.7g1.9g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327