Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g52g42kcal0.8g3.5g2.6g0g
Munakoiso 42g9kcal0.2g1.3g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Broccoli 200 g21g4.4kcal0.7g0.4g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g162kcal4.6g13g9.2g3g
Valittu annoskoko172g81kcal2.3g6.5g4.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna86g41kcal1.2g3.3g2.3g0.8g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378