Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 156g136kcal1.7g28.6g0.6g2.8g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.2g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g433kcal4.4g74.2g11.2g7.4g
Valittu annoskoko173g216kcal2.2g37.1g5.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna86g108kcal1.1g18.6g2.8g1.9g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.5g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905