TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g106g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Lihaliemi laimennettu 28g5.3kcal0g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g127kcal2g13.2g6.8g4.4g
Valittu annoskoko173g63kcal1g6.6g3.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna86g32kcal0.5g3.3g1.7g1.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099