Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g47g9kcal0.8g1g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow47g9kcal1.4g0.9g0g1.2g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto13g43kcal3.5g0g3.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g38g45kcal0.9g1.8g3.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g273kcal17g8.4g18.6g2.6g
Valittu annoskoko173g137kcal8.5g4.2g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna86g68kcal4.3g2.1g4.7g0.7g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207