Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g13g45kcal2.8g8.3g0.1g2.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sieni tatti, hapero 56g16kcal1g1.6g0.3g1.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g5.6g17kcal0.4g3.3g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g13g52kcal4.2g0g3.8g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g493kcal19.6g32.2g30.4g8g
Valittu annoskoko173g246kcal9.8g16.1g15.2g4g
Annoskoko puolitettuna86g123kcal4.9g8.1g7.6g2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144