Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkanaraaste 200g50g14kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g7.5g7.6kcal0g1.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever15g101kcal0.2g0.2g11.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g287kcal3.4g15.8g22.8g6.8g
Valittu annoskoko173g144kcal1.7g7.9g11.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna87g72kcal0.9g4g5.7g1.7g
Arvot/100g100g83kcal1g4.6g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007