Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1542g588kcal4.2g108.5g1.4g52.9g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g53g168kcal0.5g41g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl35g224kcal4.9g1.2g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g2811kcal21.8g330.4g128g105.8g
Valittu annoskoko1722g1406kcal10.9g165.2g64g52.9g
Annoskoko puolitettuna861g703kcal5.5g82.6g32g26.5g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598