Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1225g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)438g88kcal2.6g15.3g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g34kcal0.4g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g975kcal21.6g109.4g41.2g19.8g
Valittu annoskoko1722g488kcal10.8g54.7g20.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna861g244kcal5.4g27.4g10.3g5g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181