Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g746kcal85.4g0g45g0g
Kaali, valkokaali899g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ohrasuurimo 45g145kcal3.7g28.4g0.9g3.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g3121kcal205.4g150g186.4g57g
Valittu annoskoko1724g1560kcal102.7g75g93.2g28.5g
Annoskoko puolitettuna862g780kcal51.4g37.5g46.6g14.3g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423