Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g200g28kcal3.8g2.4g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1001g759kcal18.7g154.4g2g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3448g4229kcal132g331.6g256.8g23.4g
Valittu annoskoko1724g2114kcal66g165.8g128.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna862g1057kcal33g82.9g64.2g5.9g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174