Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 466g164kcal21.5g9.1g1.4g11.7g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g175g25kcal3.3g0.7g0.9g0g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g117g198kcal2.3g6.2g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3451g791kcal55.2g35.4g39.8g24.6g
Valittu annoskoko1726g396kcal27.6g17.7g19.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna863g198kcal13.8g8.9g10g6.2g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026