Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Kesäkurpitsa526g89kcal2.1g13.1g3.2g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g902g183kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Aurajuusto255g869kcal51.1g0g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3079kcal117.2g94.8g250.2g32.6g
Valittu annoskoko1728g1540kcal58.6g47.4g125.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna864g770kcal29.3g23.7g62.6g8.2g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569