Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 300g98kcal1.3g10.4g2.1g9.9g
Sokeri 204g829kcal0g203.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g2005kcal2.6g465.8g4.2g20.4g
Valittu annoskoko1728g1003kcal1.3g232.9g2.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna864g501kcal0.7g116.5g1.1g5.1g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100771