Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g301g51kcal1.2g7.5g1.8g0g
Sipuli, paistettu 240g243kcal3.1g11.7g19.7g4.1g
Pekoni, paistettu 421g2167kcal69.2g0g213.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g135g203kcal24.3g1.5g12.2g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1984kcal12g18g210.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g9735kcal220.2g78g962.8g8.4g
Valittu annoskoko1728g4868kcal110.1g39g481.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna864g2434kcal55.1g19.5g240.7g2.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776