Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1074g813kcal20.1g165.5g2.1g10.7g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Kauralese 27g97kcal4.8g12.2g2.1g4.7g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g368kcal10.9g75.1g1.3g3.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)172g210kcal3.8g46.7g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6.1g0g
Kananmuna, keitetty 118g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Maito, Kevyt107g49kcal3.4g5.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3747kcal145g611g63.6g41.2g
Valittu annoskoko1728g1874kcal72.5g305.5g31.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna864g937kcal36.3g152.8g15.9g10.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196