Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki565g316kcal48g28.2g1.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g565g4066kcal5.6g5.6g451.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 587g2015kcal59.8g411.1g7g20.6g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g12834kcal228g898.4g919.8g41.4g
Valittu annoskoko1728g6417kcal114g449.2g459.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna864g3209kcal57g224.6g230g10.4g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330