Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4435g7361kcal842.6g0g443.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2772g970kcal27.7g180.2g13.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta333g1197kcal43.2g232.8g7g11.6g
Vesi1663g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)665g180kcal8.6g31.9g1.3g11.3g
Valkosipuli 133g144kcal10.5g21.7g0.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19705kcal1865.2g933.2g933g51.4g
Valittu annoskoko10000g9853kcal932.6g466.6g466.5g25.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4926kcal466.3g233.3g233.3g12.9g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585