Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g8866g2749kcal109.9g646.3g17.7g274.9g
Suola, annos 3g112g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g558g2186kcal184g0g158.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton465g98kcal1.4g7.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10064kcal590.6g1307.4g352.2g550.8g
Valittu annoskoko10000g5032kcal295.3g653.7g176.1g275.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2516kcal147.7g326.9g88.1g137.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646