Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu51g73kcal8.4g0.8g4.3g1.3g
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.8g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Parsa puhdistettu 47g15kcal1.4g0.9g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 21g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.6g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g318kcal21.8g18.6g16.2g9g
Valittu annoskoko173g159kcal10.9g9.3g8.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna87g80kcal5.5g4.7g4.1g2.3g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927