Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 52g13kcal0.9g1.2g0.2g1.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl29g8.7kcal1.3g0.6g0.1g0.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g7.3g7.3kcal1.3g0g0.2g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kadett juustoraaste (Arla)18g40kcal5.1g0.4g2.1g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g29g18kcal0.9g2.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g192kcal19.6g12.2g6.8g5g
Valittu annoskoko173g96kcal9.8g6.1g3.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna87g48kcal4.9g3.1g1.7g1.3g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089