BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Broilerin nahaton rintafilee88g90kcal20.2g0g1.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni44g57kcal1.3g0.9g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g354kcal43.8g4g19.2g0.8g
Valittu annoskoko173g177kcal21.9g2g9.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna87g89kcal11g1g4.8g0.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517