Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%38g94kcal5.6g1.2g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g4.1g12kcal0.4g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g261kcal13.4g11.2g18.2g2.2g
Valittu annoskoko173g130kcal6.7g5.6g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna87g65kcal3.4g2.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175