Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g113g195kcal7.5g36.6g1.6g3.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.5g10kcal0.6g1g0.4g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g56g122kcal13.9g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g653kcal44g75.2g18.6g6.8g
Valittu annoskoko173g327kcal22g37.6g9.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna87g163kcal11g18.8g4.7g1.7g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.7g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943