Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g133kcal0.2g0.1g14.8g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g34g17kcal0.3g4.1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g37g24kcal4g1.5g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.8g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl16g21kcal2.1g0g1.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 2.3g8.9kcal0.1g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g829kcal20.6g84.8g44.6g2g
Valittu annoskoko173g414kcal10.3g42.4g22.3g1g
Annoskoko puolitettuna87g207kcal5.2g21.2g11.2g0.5g
Arvot/100g100g239kcal5.9g24.5g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508