Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman70g119kcal8.4g0g7g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)35g42kcal1g1.4g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g8.8g32kcal1.2g6.3g0.2g0.4g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g26g22kcal0.8g1.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g486kcal27.6g18g28.6g0.8g
Valittu annoskoko173g243kcal13.8g9g14.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna87g122kcal6.9g4.5g7.2g0.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632