Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 118g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g44g147kcal10.1g0g11.8g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g794kcal50g0.8g66g0g
Valittu annoskoko173g397kcal25g0.4g33g0g
Annoskoko puolitettuna87g199kcal12.5g0.2g16.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521