Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty63g43kcal1g9.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.2g0.1g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g225kcal5.6g35.8g5g6g
Valittu annoskoko173g112kcal2.8g17.9g2.5g3g
Annoskoko puolitettuna87g56kcal1.4g9g1.3g1.5g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641