JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta83g124kcal16.5g0g6.6g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pekoni rasvainen 1.8g6.8kcal0.2g0g0.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai18g2.7kcal0g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g301kcal34.6g7.2g14.6g1.6g
Valittu annoskoko173g151kcal17.3g3.6g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna87g75kcal8.7g1.8g3.7g0.4g
Arvot/100g100g87kcal10g2.1g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616