Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 144g16kcal0.8g2g0.1g1g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g124kcal1.8g26.8g0.2g2.2g
Valittu annoskoko173g62kcal0.9g13.4g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna87g31kcal0.5g6.7g0.1g0.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041