Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.9g21kcal0.6g3.8g0.1g1g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Auringonkukansiemen 19g111kcal4.3g2.4g9.3g1.1g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g37g0.6g1.8g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g734kcal23.2g98.8g25.2g8.8g
Valittu annoskoko173g367kcal11.6g49.4g12.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna87g184kcal5.8g24.7g6.3g2.2g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453