Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 26g84kcal6.4g12g0.5g2.3g
Viinietikka 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g210kcal13.8g31.6g1.2g7g
Valittu annoskoko174g105kcal6.9g15.8g0.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna87g53kcal3.5g7.9g0.3g1.8g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954