Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)56g18kcal1g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kanaliemi laimennettu 16g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g56g39kcal8.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g139kcal20.4g10.2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko174g70kcal10.2g5.1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna87g35kcal5.1g2.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280