Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu197g248kcal21.6g0.6g17.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Kaurahiutale 67g250kcal9.7g38g4.9g6.7g
Atria kevyt jauheliha1167g1983kcal221.7g0g116.7g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g167g550kcal26.7g9.2g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g6968kcal564.8g103.6g462g13.4g
Valittu annoskoko1730g3484kcal282.4g51.8g231g6.7g
Annoskoko puolitettuna865g1742kcal141.2g25.9g115.5g3.4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203