Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka500g55kcal5.5g5.5g1g5g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Seiti, pakasteena - Findus500g350kcal80.1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3465g943kcal175g37g5.8g20.6g
Valittu annoskoko1733g472kcal87.5g18.5g2.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna866g236kcal43.8g9.3g1.5g5.2g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750