Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 292g236kcal4.6g49.1g0.1g8.7g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK233g396kcal35g5.6g25.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Paprika vihreä 58g12kcal0.5g1.5g0.2g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g117g40kcal0.2g8.3g0.3g2.1g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g41g30kcal1.8g5.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa292g50kcal1.2g7.3g1.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3465g1732kcal92.2g184.8g62.2g30g
Valittu annoskoko1733g866kcal46.1g92.4g31.1g15g
Annoskoko puolitettuna866g433kcal23.1g46.2g15.6g7.5g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564