Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2248g7712kcal229g1573.3g27g78.7g
Vesi1383g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g346g3112kcal0g0g345.8g0g
Leivinjauhe 69g122kcal3.6g26.1g0g0.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 2766g3918kcal632.6g0g152.4g0g
Sipuli, paistettu 346g350kcal4.5g16.8g28.4g5.9g
Valkosipuli 55g60kcal4.4g9g0.3g1.2g
Herkkusieni säilyke 692g117kcal14.5g1.4g2.1g16.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1383g4979kcal387.3g26.3g359.6g0g
Oregano, kuivattu 6.9g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix692g346kcal10.4g69.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41474kcal2574.2g3447.2g1839.6g211.4g
Valittu annoskoko10000g20737kcal1287.1g1723.6g919.8g105.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10369kcal643.6g861.8g459.9g52.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921