Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)35g315kcal0g0g35g0g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Tomaattimurska (Euro shopper)932g280kcal9.3g37.3g3.7g1.9g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 466g1655kcal8.8g12.4g177.1g0g
Basilika, tuore 23g6.3kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g4737kcal50.6g133.6g433.8g14.2g
Valittu annoskoko1736g2369kcal25.3g66.8g216.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna868g1184kcal12.7g33.4g108.5g3.6g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887