Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g151g589kcal0g147.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1510g438kcal13.6g81.5g6g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g2053kcal27.2g458.8g12g69.4g
Valittu annoskoko1736g1027kcal13.6g229.4g6g34.7g
Annoskoko puolitettuna868g513kcal6.8g114.7g3g17.4g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325