Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g902g1534kcal171.4g0g90.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)45g140kcal7.7g24.4g1.3g5.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen16g114kcal0.2g0.2g12.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)56g17kcal0.5g3.3g0.1g0g
Vesi677g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light23g41kcal1.9g0.8g3.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3474g3759kcal365.6g60.6g220.8g12.2g
Valittu annoskoko1737g1880kcal182.8g30.3g110.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna869g940kcal91.4g15.2g55.2g3.1g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014