Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.4g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kaurahiutale 15g57kcal2.2g8.6g1.1g1.5g
Vehnäjauho, sunnuntai18g65kcal2.2g13.1g0.4g0.6g
Mansikka, Tuore95g41kcal0.5g7.9g0.2g1.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g19g106kcal1.6g10.4g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g875kcal13.4g96.2g47g7.8g
Valittu annoskoko174g437kcal6.7g48.1g23.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna87g219kcal3.4g24.1g11.8g2g
Arvot/100g100g252kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569