Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste22g88kcal7.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g292kcal16.8g18.2g16.6g7.8g
Valittu annoskoko174g146kcal8.4g9.1g8.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna87g73kcal4.2g4.6g4.2g2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922