Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 110g43kcal1.1g7.7g0.2g2.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g16g31kcal0.4g0.6g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.3g8.8kcal0.3g1.7g0g0.4g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g27g20kcal2.2g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g304kcal14.6g24.4g14.8g6.4g
Valittu annoskoko174g152kcal7.3g12.2g7.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna87g76kcal3.7g6.1g3.7g1.6g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154