Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g15g22kcal3.9g0.2g0.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g22g4.8kcal0.2g1g0g0.4g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 37g28kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g156kcal10.6g16.8g4.4g2.8g
Valittu annoskoko175g78kcal5.3g8.4g2.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna87g39kcal2.7g4.2g1.1g0.7g
Arvot/100g100g45kcal3g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271