Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl23g77kcal3.2g12.6g1.5g2.5g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)84g34kcal3.1g5.5g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.8g18kcal0.4g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g409kcal13.4g36.4g23.6g5g
Valittu annoskoko175g205kcal6.7g18.2g11.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna88g102kcal3.4g9.1g5.9g1.3g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111