Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1124g237kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Jauheliha, sika-nauta 500g1106kcal87.4g0g84.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g2826kcal207.6g89.2g181g51.2g
Valittu annoskoko1740g1413kcal103.8g44.6g90.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna870g706kcal51.9g22.3g45.3g12.8g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213