Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g902g1623kcal221.8g26.1g69.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g601g721kcal16.8g30.7g60.1g2.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g45g51kcal0.3g10.4g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g5429kcal483.6g152.8g319.8g10.6g
Valittu annoskoko1740g2714kcal241.8g76.4g159.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna870g1357kcal120.9g38.2g80g2.7g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117