Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka260g29kcal2.9g2.9g0.5g2.6g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 360g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 260g47kcal1.5g6.5g1g1.8g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g10g32kcal0.1g7.9g0g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g10g17kcal0g4.1g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g1359kcal32g160.6g50.2g51g
Valittu annoskoko1740g679kcal16g80.3g25.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna870g340kcal8g40.2g12.6g12.8g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091