Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 4908g1905kcal21.6g333.7g24.5g127.6g
Kananmuna kuoreton 2699g3851kcal337.4g8.1g276.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g61g34kcal3.7g1.8g1.2g61.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1227g7362kcal294.5g81g662.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1104g9939kcal0g0g1104.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46181kcal1314.4g849.2g4138.6g378g
Valittu annoskoko10000g23090kcal657.2g424.6g2069.3g189g
Annoskoko puolitettuna5000g11545kcal328.6g212.3g1034.7g94.5g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794