Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1287g4376kcal180.2g720.7g86.2g141.6g
Vesi3218g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)4826g1931kcal178.6g313.7g4.8g0g
Mustikka metsä- 26g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Pellavansiemenöljy483g4344kcal0g0g482.6g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl161g1030kcal22.5g5.5g101.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23382kcal762.8g2083g1350.4g284.8g
Valittu annoskoko10000g11691kcal381.4g1041.5g675.2g142.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5845kcal190.7g520.8g337.6g71.2g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111